Om os

Hvem er vi

Frøken Kindrød åbnede sine døre i 2016 som en lille gågadebutik tæt på Domkirken i Haderslev. Idéen bag butikken har ulmet længe og ventet på det rette tidspunkt. Igennem mine mange år i branchen har jeg til sidst haft brug for at åbne en butik hvor mine egne værdier bliver de bærende elementer i min virksomhed.
Mine grundliggende værdier er ærlighed, ligeværd og nysgerrighed. Den Pia man ser og oplever i butikken er også den private Pia. Ingen falske facader eller sælgersnak. For mig er alle mine kunder kommende ambasadører, og bliver derfor automatisk en del af Frøken Kindrød-familien. Jeg prøver at skabe en hyggelig atmosfære i butikken igennem min indretning, lys og inventar. Der er sofa og plads til snak med kunderne. Butikken er mit andet hjem!

Når jeg vælger Brands til butikken skal de som udgangspunkt være danske og have værdier der matcher mine. Vi skal have et godt samarbejde hvor vi hjælper hinanden til at vokse. Danmark er gode til design, mode og stil. Derfor er langt de flere af mine brands også danske. Dog har der sneget sig et enkelt hollandsk (Yaya) og et svensk (Ewa i Walla) mærke ind. Og de er kommet igennem nåleøjet fordi de også kan noget!

Jeg lytter meget til mine kunder, deres ønsker om brands og snit og derfor udvikler Frøken Kindrød sig også i fremtiden. Jeg håber du vil slå vejen ind forbi min butik når du næste gang er i Haderslev og ellers kan du opleve lidt Frøken Kindrød vibes på vores facebookside og her på webshoppen.

Et hjertelig velkommen og vi ses - Pia

Pia Schultz Heelsberg

Butiksejer, ildsjæl og igangsætter.

Julie Bomberg

Julie er vores instagram ansvarlige. Super god til at vejlede kunderne og har en mega fed stil. Sjov, altid glad og lidt småskør. Ellers er det svært at arbejde med Pia.

Diana Starke Überboss

Diana er den der besvarer alle jeres spørgsmål når vi er LIVE. Hun er ansvarlig for butikkens rengøring, reklamationer og så sørger hun for vi alle har det godt!

Charlotte Haucke

Charlotte er en super dygtig Stylist, hun har for det meste fredags og lørdagstjansen. Og så er hun mega sjov at gå i byen med!

Følg os

Forsendelse til hele Danmark

Vi sender vores produkter til alle brofaste øer i Danmark

Høj Kvalitet

Vi går altid efter de bedste porodukter fra leverandøren

Bedste tilbud

Vi har altid en tilbudskampagne kørende på shoppen

Sikker betaling

Vi kører med (SCA) Strong Customer Authentication

Indkøbskurv